Smittehensyn i Hammerfest

Her kommer en liten oppdatering fra administrasjonen i Hammerfest kirkelige fellesråd. (Oppdatert 10.11.2020)

Koronaviruset påvirker i disse dager hele samfunnet, både lokalt, nasjonalt og i resten av verden.
Menighetene i Hammerfest følger de råd og anbefalinger gitt av Folkehelseinstituttet og Hammerfest kommune.

Det er plass til 50 personer i Hammerfest kirke, 30 i Rypefjord kirke og 30 personer i kirkene i Kvalsund og Kokelv, men vi oppfordrer folk til å holde 2 meters avstand til våre kirkelige ansatte og til andre i menigheten. Ellers er det ingen endringer i måten vi har gudstjenester, dåp og begravelser. Alle som besøker kirken må registrere seg med navn og telefonnummer, itilfelle smittesporing. .Hammerfest kirke vil også være stengt for besøkende på dagtid og kun åpnes for de som skal være med på aktiviteter i kirka.

Kirkekontoret holder fortsatt åpent, men alle besøkende må bruke håndsprit og holde 2 meters avstand.

Husk at henvendelser kan rettes til vår e-post post.hammerfest@kirken.no og post.kvalsund@kirken.no,og på tlf 78 40 29 20.

Hilsen oss i kirkestaben.