Oppdatert informasjon om smittevern i våre kirker.

Regjeringen annonserte 13. april lettelser i smitteverntiltakene. Lettelsene vil gjelde fra fredag 16. april. (Oppdatert 22.04.2021)

Regjeringen annonserte 13. april lettelser i smitteverntiltakene. Lettelsene vil gjelde fra fredag 16. april. Dette medfører at vi igjen kan samles til gudstjenester i våre kirker i Hammerfest, Kvalsund og Kokelv.

Fra og med 16. april er det disse tiltakene som gjelder i våre kirker:

• I Hammerfest kirke tillates maks 64 personer tilstede, pluss kirkens ansatte og ansatte fra begravelsesbyrå. Det skal være 2 meter mellom hver kohort. Ved dåp skal dåpsfamilien med følge sitte samlet, men med 2 meter mellom hver kohort.
  • I Hauen kapell tillates maks 28. Det skal være 2 meter mellom hver kohort.
  • I Rypefjord kirke maks 20 i benkene og 10 i menighetssalen. Det skal være 2 meter mellom hver kohort.
  • I Kvalsund tillates maks 28 tilstede i kirken, pluss kirkens ansatte og ansatte fra begravelsesbyrå. Det skal være 2 meter mellom hver kohort.
  • I Kokelv tillates maks 25 tilstede i kirken, pluss kirkens ansatte og ansatte fra begravelsesbyrået. Det skal være 2 meter mellom hver kohort.

Dersom det ikke er allsang er det kun krav om 1 meters avstand. Da vil det være plass til flere i kirken.

Eventuelle spørsmål rundt dette kan rettes til vår

e-post post.hammerfest@kirken.no og post.kvalsund@kirken.no, eller på telefon 78 40 29 20.

Hilsen oss i kirkestaben.